K

Kystdyk i Svaneke med guide

Vis kort

Oplev et fantastisk kystdyk på Bornholm med guide. Farvandet omkring Bornholm tilbyder nogle af Danmarks bedste dykkeroplevelser rangerende fra 200 år gamle vrag, til ubåd, huler og flotte kystdyk.

Diveline laver de sjoveste og mest professionelle dykkerture på Bornholm, samtidig med at vi aldrig går på kompromis med sikkerheden. Diveline er godkendt som PADI Resort Center. Vi tager udgangspunkt i, hvad du gerne vil ud og opleve under vand, samtidig med at vi sørger for en god briefing af både dyk og sikkerhed.
Bornholm er kendt for sin gode sigt og nem adgang til fremragende kystdykning på dybder helt ned til 25 meter.
Vi mødes ved den hyggelige Hullehavn ved Svaneke hvor der er en masse aktiviteter for alle og cafe. Området byder på flere forskellige typer kystdyk, både sprækker, flot natur, klipper og vrag som er velegnet for nybegyndere og erfarne kystdykkere. Her er også nem parkering.

Varighed: ca. 1- 1½ time
Medbring: Dykkerudstyr eller lej af Diveline. Ved leje af udstyr skal du skrive en mail med din størrelse på dykkerudstyr til info@diveline.dk

Krav: Medbring dykkercertificat og dokumentation i log bog på dykning inden for 8 måneder.
Mødested
Sted: Hullehavn Svaneke
Adresse: Skovgade 34, 3740 Svaneke
Samlingssted: Hullehavn Svaneke ved Kiosken ”Sydøst for paradis”
Det er muligt at parkere med bil.

Mødetid kl. 9.30
Kystdykning starter kl 10.00

I tilfælde af blæsevejr fra øst kan vi flytte arrangementet til andet sted. Det tlf. nr som billetten er bestilt på vil blive kontaktet. I vores kalender kan du også se på dit tilmeldte arrangement om vi har flyttet arrangementet. Vi opdatere senest 18 timer før de reservere ture.

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Priser fra
    299 DKK
  • Prisoplysninger
    Pr.person